Domain név regisztráció és tárhely

Ha még nem rendelkezik domain névvel, örömmel segítünk Önnek a regisztrációban. Abban az esetben is fordulhat hozzánk bizalommal, ha meglévő domain nevét szeretné átregisztráltatni. 

Amennyiben mi készítjük el weblapját, vagy webshopját, akkor a domain név regisztrációs díját elengedjük. Ez esetben ügyintézési díjat sem számolunk fel!

A megfelelő tárhely, VPS, esetleg dedikált szerver kiválasztásán nagyon sok múlik. Egy rossz döntéssel ügyfeleket fog veszíteni. Ezért az igényei felmérését követően segítünk kiválasztani a megfelelő szolgáltatót az Ön honlapjának.

Amennyiben mi készítjük el weblapját, vagy webshopját, akkor ügyintézési díjat nem számolunk fel!

Megbízható, gyors és biztonságos tárhely

Mindenki megbízható, gyors és biztonságos tárhelyet szeretne. Az árat, mint tényezőt itt szándékosan nem említettem. Rengeteg hazai és mégtöbb külföldi szolgáltató találhatunk a hirdetések között. Természetesen nincs közöttük két egyforma. 

Megbízható, azaz azt adja, amit ígér. Ha bajban vagyok, az ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb segít, figyelemmel kíséri a szoftver frissítéseket és naprakészen tartja azokat a tárhelyen.

Gyors tárhely, azaz a weboldal betöltődési sebessége villámgyors. A keresőprogramok által felállított találati lista egyik fontos szempontja, hogy mennyi idő alatt töltődik be a böngésző ablakába az oldal. 

Biztonságos a tárhely, ha ellen áll az internetes támadásoknak és ha mégis megtörténik a baj, a biztonsági mentésekből a rajta tárolt weboldalak visszaállíthatók eredeti formájukban.

Ha még nincs saját, beregisztrált domain neve, akkor a tárhelyre feltöltött honlap nem fog az interneten bárki számára elérhetően megjelenni! Hogyan válassza ki a megfelelő domain nevet? Van-e értelme az aldomain használatának? Hol tud domain nevet regisztrálni? Ebben is tudunk segíteni Önnek.

Kérjük töltse ki az űrlapot

Amennyiben értesülni szeretne új szolgáltatásainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kövessen minket:

© hpcDesign 2020