Referenciák

fittfazek_mod

FittFazék

Élelmiszerek ételintoleranciával, érzékenységgel élőknek, speciális diétát, egészséges életmódot követőknek, fogyni vágyóknak és bárkinek, aki szeretne egészségesebben étkezni.

Megnézem
enero

Énerő Akadémia

KÜLDETÉSÜNK: kibontani a Benned eredendően létező énerőt, a teljességed kedvéért…

Megnézem
td

Track Dance

TESTI ÉS LELKI EGÉSZSÉG – EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE

Megnézem
tvfbe

TVFBE

Társadalmi célú vállalkozások dinamizálása, stabilizálása, piacképes termékek és szolgáltatások előállításának ösztönzése, valamint a fenntartható üzleti modell alapján tartós foglalkoztatási lehetőségek létrehozása.

More
szlhke

SzLHKE

Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület

Megnézem

Ügyfeleink mondták rólunk...

"Hosszú évek óta ismerjük egymást. Több webshoppunk kialakítását is rábíztuk. Névjegykártyákat, szórólapokat is vele szoktuk készíttetni. Bármikor, bármivel fordulhatunk hozzá bizalommal. Még nem csalódtunk benne!"
"Régóta együtt dolgozunk Zsolttal, minek következtében az egyesületünk és a velünk együttműködő egyesületek,szervezetek honlapjainak elkészítését és karbantartását is rábíztuk. Minden tekintetben igazodott hozzánk és sikerült az elképzeléseinket maradéktalanul megvalósítania."
Nothof Zsombor
EV, egyesületi elnök
"Zsolt a honlapom elkészítése során mindvégig rendkívül segítőkész volt, igényes munkát végzett. Valamennyi elképzelésemet megvalósította és ha bármilyen megoldandó probléma vagy kérdés merült fel, gyorsan reagált. Szívből ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést!"
DR. VIZIN ANITA
tréner, coach, jogász
"Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Profin dolgozott az új honlap szerkesztésében, grafika kialakításában is!"
Kisföldi Kitti
tánctanár, egyesületi elnök

Amennyiben értesülni szeretne új szolgáltatásainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kövessen minket:

© hpcDesign 2020