Webshop készítés

Akár kis,- közép vállalkozásról beszélünk, a mai világban elengedhetetlen, hogy az online világban is megjelenjenek. Enélkül ügyfelek sokaságát veszítik el. Önmagában az online jelenlét még nem jelent önmagában sikert. Hiába van egy szuper weboldala, mégsem jönnek a vásárlók/ügyfelek. Ennek több oka is van, de a lényeg, hogy egy weboldal profitot tudjon termelni, sok szempontnak kell megfelelnie. Elemző szoftverek folyamatosan ellenőrizik az oldalakat és ha SEO, reszponzivitás, optimalizálatlanság szempontjából hiányosságot találnak, az oldalunk szinte megtalálhatatlan lesz az internetes keresőkben.

Miért fontos a mobilbarát (reszponzív) dizájn? Az alábbi grafikon jól szemlélteti. Ameddig a PC/laptop használata internetezésre folyamatosan csökken, addig a tabletek térnyerése növekszik, az okostelefonoké pedig egyenesen szárnyal!

Ez a tendencia valószínüleg a jövőben is folytatódni fog, ezért mi csak olyan weblapokat készítünk, ami minden eszközön magas felhasználói élményt nyújt.

Az egyre gyakoribb kibertámadásokkal szembeni védekezés nem egyszerű, azonban nem is lehetetlen feladat. A megfelelő tűzfal és vírusvédelem használata elengedhetetlen, azonban a technikai dolgok mellett néhány fontos szabály is akad, amit mindenképp be kell tartanunk, ha biztonságos weboldalt szeretnénk üzemeltetni. 

A kifejezetten adatvédelmi szabályokra vonatkozó GDPR törvények betartása minden honlap tulajdonos számára kötelező, ha pedig webshopot, vagy egyéb, kényes adatok megadását igénylő webhelyet üzemeltetünk, ezen túl is fokozottan oda kell figyelnünk arra is, hogy megfelelően biztosítsuk felhasználóink személyes adatainak 100%-os biztonságát. Az adatvédelmi törvények változása óta nem csak a biztonság, de a megfelelő optimalizáltság érdekében is fontos, hogy weboldalunk az előírásoknak megfelelően üzemeljen. Tavaly május óta a Google például hátrányban részesíti a nem https protokollal, SSL tanúsítvány nélkül működő honlapokat.

Mit tartalmaz a webshop csomagunk?

*A tárhely első éves díját és egy darab .hu domain regisztrációját 1 évre tartalmazza az ár (a második évtől a tárhely és a domain név 1 évvel való meghosszabbítása 30000 Ft + ÁFA díjba kerül).

Amennyiben értesülni szeretne új szolgáltatásainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kövessen minket:

© hpcDesign 2020